Tri Talk HomepageTri Talk EventsTri Talk ForumsBlogsTri Talk TrainingTri TradeTriPlayerWikiTeam Tri Talk
Fenix 5X bike mileage gone a spd/cdnce iffy

 
Post new topic   Reply to topic    TriTalk.co.uk Forum Index -> Gear
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Nick Mitchell




Joined: 11 Apr 2005
Posts: 22
Location: Northampton

PostPosted: Wed Aug 08, 2018 10:25 am    Post subject: Fenix 5X bike mileage gone a spd/cdnce iffy Reply with quote

Hi anyone out there reading this :0)


My Fenix 5X has ceased showing/recording speed and mileage in the bike setting. It did this once before and I did a soft reset which solved it, but it's done it again. So, I thought I would add a speed sensor to ensure it doesn't do it at an event (already have a cadence sensor paired). I have paired the speed sensor but can't get the 5X to show both speed and cadence when riding, it's either one or the other (and that's without adding a HRM strap in to the equation.

Anyone had/resolved these two issues or any ideas what I might be doing wrong. I have done the uses WWW searches but to no avail.

Any help much appreciated

Regards

Nick
_________________
Our greatest glory is not in never failing, but in rising every time we fault - Confucius
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    TriTalk.co.uk Forum Index -> Gear All times are GMT
Page 1 of 1
  Share
 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum





Home | About TT | Privacy Policy | Terms and Conditions | Advertising | Contact TT
Copyright ©2003-2015 TriTalk®.co.uk. All rights reserved.